آیا می دانید بهترین شکر قهوه ای اصل چه ویژگی هایی دارد؟ آیا شکر قهوه ای ایرانی می تواند از کیفیت بالاتری برخوردار باشد یا شکری که در کشور های مختلف تهیه شده و با قیمت بالایی خرید فروش می شوند؟
شکر و طرز تهیه آن را همه می دانید. به طور خلاصه باید گفت، هنگامی که نیشکر و یا چغندرقند رشد می کنند و به مراحله برداشت می رسند، ماده ای در درون آن ها شکل می گیرد که دارای طعم بسیار شیرینی بوده و این ماده توسط کارخانه های تولیدی، به شکر و در نهایت مشتقات آن تبدیل می شود.
به دو روش مختلف شکر تهیه و آماده سازی می گردد که حاصل یکی شکر سفید و دیگری شکر قهوه ای. جالب است بدانید که پروسه تولید شکر سفید، بسیار پیچیده تر از تولید شکر قهوه ای بوده اما فواید و خواص شکر قهوه ای بسیار بیشتر از شکر سفید می باشد.
نحوه تولید شکر قهوه ای
هنگامی که نیشکر و چغندرقند برداشت شده و به کارخانه های تولیدی منتقل می شوند، پوست آن ها کنده شده و به تکه های کوچکتری تقسیم می گردند. برخی از کارخانه ها، گیاهان پوست کنده شده و آماده را انبار کرده و برخی دیگر مستقیما شکر را از این گیاهان تولید می کنند.
هنگامی که طی انجام مراحلی، شکر خام به دست آمد، با کمی حرارت دادن و حذف ناخالصی ها، شکر قهوه ای آماده می گردد. در صورتی که پروسه تولید شکر سفید بسیار طولانی بوده و مراحل مختلف و گوناگونی خواهد داشت.
طبق مطالب گفته شده، می توانید متوجه شوید که در تهیه شکر قهوه ای، مواد افزودنی و یا غیر مفیدی استفاده نشده است و همین مسئله به سالم و مفید بودن شکر قهوه ای می تواند اشاره داشته باشد.
بهترین شکر قهوه ای، شکری است که دارای ملاس طبیعی باشد. زیرا برخی از کارخانه های تولیدی، به جای اینکه شکر قهوه ای را تولید کنند، شکر سفید را آماده کرده و در نهایت ملاس را به آن می افزایند. در چنین صورتی، دیگر شکر قهوه ای به دست آمده، اصل نبوده و خواص و فواید زیادی نخواهد داشت.
انواع شکر قهوه ای
شکر قهوه ای بر حسب اینکه در کدام کشور تولید شده، می تواند دارای انواع مختلفی باشد. انواع شکر قهوه ای می تواند به شرح ذیل باشد:
- شکر قهوه ای روان
- شکر قهوه ای موسکوادو
- شکر قهوه ای دمرارا
- شکر قهوه ای تیره و روشن
به دلیل اینکه در ابتدا، شکر قهوه ای در کشور های اروپایی تهیه و مورد استفاده قرار می گرفت، نمونه های مختلفی از آن هم در این کشور ها تولید شد. به طور مثال، شکر قهوه ای روان، دارای رطوبت کمی است و دانه های بسیار ریز آن سبب شده تا بیشتر در مصارفی از قبیل شیرینی پزی، پخت دسر و … کاربرد داشته باشد.
شکر قهوه ای اصل ایرانی، شکر قهوه ای همانند شکر قهوه ای تیره و روشن کشور های اروپایی می باشد. این رنگ تیره و روشنی که شکر قهوه ای به خود گرفته، نشان از میزان ملاسی است که دانه های شکر را احاطه کرده است.
حال که با انواع شکر قهوه ای آشنا شدید و قصد خرید شکر قهوه ای ایرانی را دارید، پیشنهاد می شود که ابتدا کارخانه های تولیدی که این محصول را به بازار عرضه می کنند شناخته و در نهایت با کسب اطلاعات پیرامون کیفیت شکر قهوه ای تهیه شده در این واحد های تولیدی، برای خرید شکر قهوه ای مورد نظر خود به هر میزان که نیاز دارید اقدام کنید.
بسته بندی های شکر قهوه ای در اندازه های مختلفی بوده و هر خانواده و شخص می تواند بر حسب نیاز خود، شکر قهوه ای را خریداری نماید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.