شکر زرد ارگانیک با نام های دیگری همچون شکر قهوه ای و شکر تصفیه شده نیز شناخته می شود و بر اساس رنگ کاراملی خود از دیگر انواع شیرین کننده ها قابل تشخیص است؛ قرار گرفتن این محصول در رژیم غذایی افراد و همینطور مواد اولیه مصرفی شرکت های غذایی و دارویی سطح سلامت را افزایش می دهد زیرا این محصول نسبت به شکر سفید ارزش غذایی بالاتر و خواص دارویی بیشتری دارد، پس طبیعی است اگر کارشناسان و پزشکان مردم را به مصرف آن توصیه نمایند و ورزشکاران نیز آن را جایگزین شیرین کننده های مصنوعی مخصوصاً شکر سفید کنند.
شکر زرد ارگانیک چه ویژگی هایی دارد؟
شکر زرد ارگانیک پس از طی چندین مرحله فیلتراسیون و تسویه آماده بسته بندی و عرضه به مشتریان می شود؛ در این بین بسیاری از ناخالصی ها و مواد مضر از آن حذف می شوند و به نوعی می توان گفت درصد خلوص آن نیز افزایش پیدا میکند که این نکته مثبتی به شمار میرود و ارزش نهایی کالا را نیز بالا می برد.
یکی از مهمترین ویژگی های شکر زرد که موجب محبوبیت آن گردیده است بهره مندی از کالری کمتر نسبت به شکر سفید است، لذا موجب افزایش وزن و تجمع چربی در بدن نمی شود و در عین حال انرژی مورد نیاز برای فعالیت های مختلف روزمره را هم تامین می کند. این موضوع برای آن دسته از افرادی که دارای رژیم های لاغری و یا رژیم های خاص غذایی در رابطه با برخی بیماری ها چون دیابت هستند بسیار حائز اهمیت است و نقش پررنگی بر روی سلامت آنها دارد.
هر دو شکر دارای منبعی طبیعی می باشند و منشا آنها به نیشکر باز میگردد اما در شکر سفید بسیاری از مواد معدنی یافت نمی شوند و صرفاً جنبه شیرین کنندگی آن مد نظر است درحالی که در رابطه با شکر زرد ارگانیک این چنین نیست و تولیدکنندگان به ارزش غذایی آن بهای زیادی می دهند و با افزودن دیگر مواد همچون ملاس به آن موجب کاهش کالری و افزایش بهره غذایی آن می شوند.
مصرف شکر زرد برای سم زدایی کبد
شکر مد نظر کاربردهای بسیار زیادی در تهیه غذاها و خوراکی ها دارد و هریک از مصرف کنندگان به دلایل خاص خود آن را انتخاب نموده اند، اما در این بین چرایی مصرف شکر توسط بسیاری از افراد را می توان اثر سم زدایی آن دانست؛ مواد موجود در شکر زرد باعث بهبود وضعیت دستگاه گوارش و عملکرد بهتر آن می شوند و حرکات مفید روده را به راه می اندازند، در نتیجه عمل هضم و جذب مواد غذایی بهتر می شود و ساده تر به جریان خون ورود پیدا می کنند.
مواد جذب شده از طریق خون به کبد می رسند تا در آن تصفیه و ذخیره شوند، پس در نتیجه مواد جذب شده از خود شکر نیز بدین صورت به کبد راه پیدا می کنند و در صورت وجود مشکلات و ناسازگاری ها در سطح کبد نسبت به رفع آن اقدام می نمایند؛ مواد اولیه را در اختیار این عضو قرار می دهند تا بتواند خود را به شکل بهتری مدیریت، بازسازی و سم زدایی کند.
پخش کننده شکر زرد ارگانیک
بازار شکر زرد و ارگانی با توجه به وجود تقاضا های بسیار زیاد از عرضه کنندگان و تولید کنندگان زیادی ممنوع گردیده است که همگی با یکدیگر در رقابت هستند و سعی در توزیع شکر زرد ارگانیک بیشتری دارند تا بتوانند اعتبار و سود خود را افزایش دهند؛ درست است که وجود این مراکز دسترسی را برای افراد ساده می کند اما فعالیت آنها تاثیر زیادی نیز بر قیمت شکر زرد دارد و ممکن است موجب نوسان می شود.
بر همین اساس ارتباط با پخش کننده شکر زرد ارگانیک را بهترین راه برای دستیابی به این محصول می دانیم و بدین منظور شرایطی را در نظر گرفته ایم تا خریداران بتوانند بی واسطه و در هر زمان مقدار دلخواه شکر خود را سفارش و در محل مورد نظرشان دریافت کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.